Gaming set tipkovnica, miš i podloga Redragon S107

  • 299,00 kn

Komplet REDRAGON 3 u 1 COMBO S107 uključuje vrhunsku podlogu za miš (veličina L), tipkovnicu K509 s LED RGB osvjetljenjem i miš M608 s LED osvjetljenjem!

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: REDRAGON

Šifra: S107

Komplet REDRAGON 3 u 1 COMBO S107 uključuje vrhunsku podlogu za miš (veličina L), tipkovnicu K509 s LED RGB osvjetljenjem i miš M608 s LED osvjetljenjem!

REDRAGON K509 je mehanička tipkovnica na kojoj možete birati između čak sedam različitih boja LED rasvjete i podešavati njezin intenzitet. Pozlaćeni USB priključak nudi odličnu vezu i neće vas razočarati čak ni pri igranju brzih igara. Mehanički prekidači dizajnirani su za dugi vijek trajanja, tiši su, ali ipak daju izvrsne povratne informacije. Tipkovnica je otporna na tekućinu.

REDRAGON M608 je ergonomski dizajniran miš za ljevake i dešnjake. Miš ima efekt pozadinskog osvjetljenja (s mogućnošću isključivanja LED pozadinskog osvjetljenja). Miš ima postavku DPI do 3200 DPI (4 razine - 1000/1600/2400/3200 DPI), teflonske podloge osiguravaju glatko i glatko klizanje, a USB priključak je pozlaćen.

Veliku podlogu za miš Redragon dizajnirali su i testirali igrači videoigara. Najkvalitetniji materijali korišteni u proizvodnji podstave omogućuju iznimnu preciznost i kvalitetu podstave. Cijela podstava dizajnirana je tako da nudi maksimalnu točnost i trajnost.

Gornja površina podloge debljine 5 mm upravo je tvrda, izrađena je od posebno obrađene tkanine koja nudi visoku fleksibilnost i glatko kretanje miša. Srednji dio obloge izrađen je od mekane pjene, a donja površina izrađena je od obrađene gume koja omogućuje bolje prianjanje na podlogu i sprječava klizanje obloge.

Rubovi podloge završeni su šavovima, što osigurava dugotrajnu postojanost i sprječava oštećenja i opuštanje podloge. Podloga je vodootporna i lako se čisti.

Veličina podloge je 33 x 26 x 0,5 cm.