Igra za Sony Playstation 5 - Godfall (PS5)

  • 299,00 kn

Godfall je potpuno nova igra koja miješa blisku borbu sa prikupljanjem dobara. Smještena je u svijetli svijet mašte u kojem dominiraju drevna magija i herojski vitezovi!

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: Gearbox Publishing

Šifra: 5060760881603

Godfall je potpuno nova igra koja miješa blisku borbu sa prikupljanjem dobara. Smještena je u svijetli svijet mašte u kojem dominiraju drevna magija i herojski vitezovi!


U ulozi jednog od njih prolazite kroz razne svjetove, od podzemnih šuma do koraljnih grebena na površini, u udarnoj kampanji protiv drevnog božanstva koje prijeti vašem svijetu. Od treće osobe, borite se u dubinu poput Dark Soulsa susreću se s Devil May Cry i dva lovca na čudovišta, susrećete se s izazovnim neprijateljima, stječete iskustvo i vještine te stavljate sve bolju opremu, posebno božanski oklop. Godfall nagrađuje vještu, napadačku igru ​​i preciznost s pet različitih vrsta oružja, a akumulirana prednost ima velik utjecaj na taktiku. Možete igrati sami ili u suradnji s tri druga kolege. Suradnja se posebno isplati sa šefovima koji znaju presresti i odvratiti napade iz više kutova istovremeno. Grafika i izvedba sljedeće generacije podižu sve na sljedeću razinu!

Redovnu verziju nadopunjuje Deluxe izdanje, koje uključuje pristup prvom plaćenom proširenju koje dolazi 2021., te najbogatiju verziju Ascenced, koja uključuje prvo plaćeno proširenje, tri vrste skinova (5 x Gold Weapon, Gold Shield, Gold Royal Banner), zlatni skinovi za Silvermane, Phoenix i Greyhawk oklop, jedinstveni naslov za čekaonicu za više igrača i crveni skin za Vertigo oklop.

Upozorenje: da biste igrali Godfall morate biti povezani na internet. Da biste igrali multiplayer na PlayStationu 4 i 5, potrebna vam je pretplata na PlayStation Plus, koja nije potrebna za igranje priče.
Igre
Platforma Sony Playstation 5