NOVO! Big Box Call of Duty Black Ops 4- kutija prepuna gadgeta za prave Call of Duty fanove!
07 Sij

NOVO! Big Box Call of Duty Black Ops 4- kutija prepuna gadgeta za prave Call of Duty fanove!

Pozor! Tražimo prave Call of Duty fanove!

Serijal računalnih igara pod nazivom Call of Duty već godinama privlači pažnju gamera širom svijeta. Možemo slobodno reći kako je Call od Duty postao svojevrsni sinonim za FPS žanr i PC igranje općenito. Stoga ne sumnjamo kako pravih Call of Duty fanova ima poprilično.

Za sve one koji posebno vole cool, korisne i manje korisne gadgete u znaku svoje omiljene igre u našoj ponudi odnedavno možete pronaći Big Box, odnosno veliku kutiju prepunu gadgeta povezanih s najnovijim nastavkom serijala- Black Ops 4!

Što se nalazu u kutiji? Nema čega nema! Gadgete koje se nalaze u kutiji možemo podijeliti u dvije grupe. Jednu grupu čine mega cool gadgeti! A drugu super cool korisni gadgeti!

Prvu grupu mega cool gadgeta predvodi stalak za gamepad ili mobitel. Nadalje tu su još i bedž, te kovanica za sakupljanje. Dakako sve to skupa će svakog pravog Call of Duty fana oduševiti svojim izgledom.

Drugu grupu čine jednako cool, ali i posebno korisni gadgeti. Posebno bismo istaknuli dvostranu kapu i naočale koje svojim kvalitetom i atraktivnim izgledom mogu upotpuniti bilo koju garderobu. Konačno kao točka na i tu je i kemijska olovka.

Na kraju moramo naglasiti kako je ovaj Call of Duty Big Box dio limitarane serije, pa svim fanovima igre preporučamo da se požure i nabave ga što prije.

Big Box Call of Duty Black Ops 4 može pronaći u ponudi Wiz storea ovdje!

Napišite komentar

Kategorije