NOVO! Super atraktivne i kvalitetne gamerske podloge za miševe White Shark!
10 Sij

NOVO! Super atraktivne i kvalitetne gamerske podloge za miševe White Shark!

Svaki pravi gamer dobro zna koliko je za preciznost prilikom igranja važna podloga za miš. Iako su senzori kod modernih gamerskih miševa sve osjetljiviji i samim time nude potencijalno iznimnu preciznost, to vam neće značiti puno ukoliko miš koristite na podlozi koja nije adekvatna.

U tom slučaju dolazi do trzanja i proklizavnja što u svakom slučaju, posebice kod bržih natjecateljski zahtjevnih online igara, dovodi do slabijih performansi i poprilično frustrira gamere. Nema smisla uložiti poprilično velik novac u najnoviiji i najbrži gamerski miš, ukoliko ćete ga koristiti na podlozi koja mu ne omogućava da postigne optimalne performanse.

Stoga je uz kvalitetan miš potrebno pribaviti i odgovarajuću podlogu za miša. Gamerske podloge za miševe  dolaze u nekoliko raznih dimenzija (veće i manje), pa možete dobrati onu koja vam najviše odgovara.

U ponudi Wiz storea možete pronaći veliki broj kvalitetnih i nadasve cjenovno povoljnih podloga za miševe White Shark. Odnedavno smo ponudu obogatili novim atraktivnim podlogama koja su dizajnirane u suradnji s Phagebornom. U ovom slučaju riječ je o novim modelima serije MP atraktivnog dizajna i iznimno povoljne cijene od 49 kn:  Abyssal Mirror, Ascended i Faceless Oracle!

Istaknimo kako su ove podloge napravljene od celularne gume i sprečavaju klizanje. Ovo je dodatna, iznimno korisna funkcija podloga za miševe, jer vam sprečavanjem klizanja osiguravaju veću preciznost i ugodnije igranje.

Kompletnu ponudu kvalitetnih, gamerskih podloga na Wiz storeu možete vidjeti ovdje!

Napišite komentar

Kategorije