NOVO! Zaštitite svoj najnoviji iPhone vrhunskim zaštitnim maskama i preklopnim torbicama!
03 Vel

NOVO! Zaštitite svoj najnoviji iPhone vrhunskim zaštitnim maskama i preklopnim torbicama!

Imaš novi iPhone? Zaštiti svoj skupocjeni uređaj od oštećenja, ogrebotina i padova pomoću vrhunskih zaštitinih maski, stakla ili preklopnih torbica. Odsada u ponudi Wiz storea pronađi atraktivne i funkcionalne zaštitne maske, zaštitna stakla i preklopne torbice za najnovije Appleove mobitele iPhone X, iPhone XS/ XS Max, iPhone XR.

Atraktivne i fleksibilne zaštitne maske i preklopne torbice renomiranih proizvođača opreme za mobitele napravljene su od laganih, robusnih i fleksibilnih materijala koji omogućava beskompromisnu zaštitu vašeg iPhonea, bez da pritom narušavaju izgled uređaja. Ublažavaju padove, štite od udaraca i ogrebotina, te štite površinu stakla od neželjeljenih oštećenja.

Iz naše ponude odabrtire prozirne zaštitne maske i kvalitetene zaštitne skinove atraktivnog dizajna. Nadalje na raspolaganju su vam i preklopne torbice koje omogućava poptunu zaštitu vašeg iPhonea u bilo kojoj prilici.

Dali je bolje odabrati klasičnu zaštitnu masku ili preklopnu futrolu? Rekli bismo kako je to stvar osobnog odabira. Zaštitina maska posebno u prozirnoj izvedbi neće previše narušiti izgled uređaja, no za potpunu zaštitu trebat ćete korisiti i zaštitino staklo. Preklopna torbica nudi potpunu zaštitu vašeg iPhonea, međutim nije toliko lagana i fleksibilna poput zaštitne maske.

Iz ponude Wiz storea izdvojili smo nekoliko posve novih zaštitnih maski, preklopnih torbica i zaštitnih stakala koji po nadasve povoljnoj cijeni omogućavaju odličnu zaštitiu najnvijih iPhonea.

1. Cygnett Skin za Apple iPhone XS Max

Iznimno atraktivna, lagana i fleksibilna zaštitna maska namijenjena svakodnevnom korištenju koja savršeno štiti vaš mobitel od udaraca i ogrebotina. Precizna izrada savšreno prati oblik vašeg iPhone i omogućava lak pristup svim priključcima, zvučniku, kameri. Možete je kupiti ovdje!

2. Preklopna trobica Celly Wally za Apple iPhone XR

Elegantna, praktična i funkcionalna preklopna trobica izrađena od visokokvalitetne eko-kože u potpunosti štiti vaš iPhone od udaraca, padova, nečistoća. U unutrašnjosti se nalaza otvori za kartice, pa je možete koristiti poput novčanika. Ova preklopna torbica posjeduje magnetni zatvarač, a omogućava i postavljanja mobitela u vertikalni stand popložaj pri čemu efektivno služi kao stalak. Kupite je ovdje!

3. Celly Laser za Apple iPhone XR

Super atraktivna, mekana , transparentna zaštitna maska s efektom metala na rubovima! Odlična otprnost i izdržljivost! Idealna za svakodnevno korištenje. Savršeno prianja na vaš mobitel te prektički nećete ni primijetiti, a vaš iPhone će biti savršeno zaštićen. Saznajte više ovdje!

4. Celly Zaštitno staklo za iPhone XS Max

Štiti cijeli zaslon i ima rubove koji odgovaraju dizajnu smartphoena. Debljina od svega 0,3 mm, a kavaliteta i tvrdoća (9H) prućaju najbolju zaštitiu od ogrebotina i pdaova. Površina stakla otporna je na otiske prstiju. Pronađite je na Wiz storeu ovdje!

Kompletnu ponudu atraktivnih, vrhunskih zaštitnih maski, stakla i preklopnih torbica za Apple iPhone X, XS/Max i XR na Wiz storeu možete vidjeti ovdje!

Napišite komentar

Kategorije