Slušalice APPLE AirPods2 bežične s kutijicom za bežično punjenje

  • 1.949,00 kn

Airpods bežične slušalice s bežičnim kućištem za punjenje! Sada s više razgovora, glasovnim aktiviranjem Siri pristupa - i novom bežičnom kutijicom za punjenje - AirPods pruža neusporedivo iskustvo bežičnih slušalica.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: APPLE

Šifra: mrxj2zm/a

Airpods bežične slušalice s bežičnim kućištem za punjenje!

Čarobnije nego ikad. Sada s više razgovora, glasovnim aktiviranjem Siri pristupa - i novom bežičnom kutijicom za punjenje - AirPods pruža neusporedivo iskustvo bežičnih slušalica. Jednostavno ih izvadite i spreme su za korištenje sa svim vašim uređajima. Stavite ih u uši i odmah se povezuju, uvlačeći vas u bogat i kvalitetan zvuk. Baš kao magija.

Savršeno bežične

Nakon što ih upariš jednim dodirom, AirPods slušalice automatski se aktiviraju i više ih ne trebaš ponovno povezivati.Jednako se tako i lako koriste. Same prepoznaju kada su ti u ušima i odmah prestaju s radom čim ih izvadiš. I, naravno, odlično se slažu sa svim tvojim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.

Ovo moraš čuti

Zahvaljujući Appleovom čipu H1 za slušalice, AirPods se brže i stabilnije bežično povezuju s tvojim uređajima — do 2 puta brže prilikom prebacivanja s jednog aktivnog uređaja na drugi te 1,5 puta brže prilikom uspostave poziva. Igre, glazba, podcasti: sve zvuči odlično.

Položiš ih. Napuniš ih.

AirPodse vratiš u kutijicu za bežično punjenje, kutijicu staviš na podlogu za punjenje s certifikatom Qi. I nema dalje, to je to. LED indikator na prednjoj strani kutijice pokazuje ti da se AirPods pune. A kad ti podloga za punjenje nije pri ruci, možeš ih puniti putem Lightning priključka.

24 sata slobode

S potpuno napunjenim AirPods slušalicama možeš slušati muziku rekordnih 5 sati i razgovarati do 3 sata. I nikada te neće ostaviti na cjedilu jer njihova kutijica za punjenje može pohraniti količinu napajanja dostatnu za više od 24 sata slušanja. Trebaš brzinsko punjenje? Vratiš ih u kutijicu na 15 minuta i dobivaš još 3 sata slušanja ili do 2 sata razgovora. A kada želiš provjeriti koliko ti je baterije još ostalo, samo ih približiš svojem iPhoneu.

Spoje se za sekundu. Sviraju satima.

AirPods se trenutačno povezuju s tvojim iPhoneom i Apple Watchem, a zvuk se u tren oka prebacuje s jednog na drugi uređaj. Želiš slušati nešto na svom Macu ili iPadu? Samo odaberi AirPods na njima. Jednostavno. Čudesno.

 

 

Oprema za mobitele
Tip bluetooth slušalice
Brand Apple
Boja bijela
Jamstvo 12 mjeseci