Slušalice za Sony Playstation 4 PS4 Wireless Platinum Headset

  • 1.399,00 kn

PS4 Wireless Platinum Headset su bežične stereo slušalice za koje bismo mogli reći da su stigle pravo iz budućnosti. Kako vrijeme odmiče njihova kvaliteta distribucije punog 3D zvuka sve više i češće dolazi do izražaja.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: SONY

Šifra: 9812753

PS4 Slušalice Platinum Wireless Headset

PS4 Wireless Platinum Headset su bežične stereo slušalice za koje bismo mogli reći da su stigle pravo iz budućnosti. Kako vrijeme odmiče njihova kvaliteta distribucije punog 3D zvuka sve više i češće dolazi do izražaja. Situacija se popravlja gotovo svakodnevno, jer na tržište stižu nove Sony PS igrice koje podržavaju ovaj fantastični sistem punog zvuka.

Taj puni 3D zvuk, u svih 360 stupnjeva, predstavlja sasvim novi doživljaj prilikom posjećivanja svijeta PS igara. Naravno, igrače najviše uzbuđenja čeka u Sony PlayStation virtualnoj realnosti. Tu se posve jasno razaznaju zvukovi u daljini, blizini, iznad ili iza vas, te zvukovi koji dolaze iza nekog ugla. I muziku koju ćete slušati uz pomoć PS4 Wireless Platinum Headset-a doživjećete na potpuno nov način. Preko ovih slušalica otkrićete mnoštvo do sada nezapaženih tonova i zvukova koji će upotpuniti vaš doživljaj izabrane muzike.

Ove elegantne slušalice atraktivnog dizajna, s ugrađenim mikrofonom i tasterima za razna podešavanja, savršene su ergonomije. Iako su teške 330 grama, na glavi skoro da se i ne osjete jer odlično prijanjaju na uši. Zahvaljujući kombinaciji gume, pliša i umjene kože izuzetno su udobne. Ovaj Headset odlikuje i zavidna čvrstoća, pa slušalice bez bojazni od oštećenja možete staviti u torbu zajedno sa drugim stvarima.

Između ostalog, PS4 Wireless Platinum Headset je opremljen mikro USB priključkom i 3,5 mm audio priključkom. Ima, naravno, i prekidač za uključivanje i isključivanje surround zvuka. Kompatibilan je s nizom uređaja, od smartfona do računala . Sve u svemu, ovo su slušalice koje zahvaljući svojim fantastičnim mogućnostima i atraktivnom dizajnu nikog neće ostaviti ravnodušnim.