Slušalice WINTORY TWS-107AIR 1, bežične

  • 389,00 kn

Bežične slušalice Wintory Air 1 opremljene su 6-mm dinamičkim pogonskim jedinicama, pružaju vrhunsko iskustvo slušanja i realističan zvuk.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Brand: WINTORY

Model: WINTORY AIR 1

Bežične slušalice Wintory Air 1 opremljene su 6-mm dinamičkim pogonskim jedinicama, pružaju vrhunsko iskustvo slušanja i realističan zvuk. Najnoviji Airoha čipset nudi stabilnu povezivost te manju potrošnju. Slušalice su sposobne jasno zabilježiti vaš glas uz pomoć MEMS tehnologije za smanjenje šuma mikrofona i najnovije Bluetooth 5.0  i noise-cancelling tehnologije za uklanjanje ambijentalne buke.

Nakon samo jednog punjenja omogućeno je 6 sati slušanja, a kućište (kutijica) za punjenje produžuje to vrijeme čak 4 puta, što ukupno daje čak 24 sata uživanja u glazbi. Najnovija USB-C tehnologija brzog punjenja omogućuje punjenje u trajanju od samo 10 minuta što pruža 1 dodatan sat reprodukcije. Jednostavan dodir tipke omogućuje podešavanje glasnoće, pokretanje ili pauziranje reprodukcije, prebacivanje na prethodni ili sljedeći audiozapis, odgovaranje ili odbijanje poziva, aktiviranje Siri glasovne kontrole itd.

Slušalice su otporne na vodu i znoj, prikladne su za sportske aktivnosti (trčanje, teretanu...) i aktivnosti na otvorenom, putovanja... Opremljene su LDS antenom na svakoj slušalici čime je osiguran stabilniji glazbeni streaming i obavljanje poziva. Jednostavno ih izvadite iz kućišta i one će se automatski povezati te unesite postavke Bluetootha na vašem pametnom telefonu za uparivanje. Kompatibilne su s Bluetooth uređajima (pametnim telefonima, tabletima, računalima i televizorima).

Oprema za mobitele
Tip bluetooth slušalice
Jamstvo 12 mjeseci