Slušalice WINTORY TWS-101 Dual 1, bežične

  • 379,00 kn

Potpuno bežične slušalice popularnog naziva „earbudsi“, Wintory Dual 1 TWS-101 sadrže dvije dinamičke pogonske jedinice veličine 6 mm. Zahvaljujući njima, slušalice pružaju nevjerojatan stereo zvuk, jake baseve i precizne srednje tonove.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Brand: WINTORY

Model: TWS-101 Dual 1

Potpuno bežične slušalice popularnog naziva „earbudsi“, Wintory Dual 1 TWS-101 sadrže dvije dinamičke pogonske jedinice veličine 6 mm. Zahvaljujući njima, slušalice pružaju nevjerojatan stereo zvuk, jake baseve i precizne srednje tonove čime se postiže uravnoteženo odvajanje za hifi glazbu i zvuk.

Ugrađeni mikrofon na svakoj strani smanjuje ambijentalnu buku i omogućuje ostvarenje hands-free poziva s obje strane ili samo na jednoj strani odnosno slušalici. Slušalice su sposobne jasno zabilježiti vaš glas uz pomoć MEMS tehnologije za smanjenje šuma mikrofona i najnovije Bluetooth 5.0  i noise-cancelling tehnologije za uklanjanje ambijentalne buke.

Jednostavno pritisnete multifunkcionalnu tipku za pojačavanje / smanjivanje glasnoće, početak reprodukcije / pauziranje reprodukcije, obraćanje Siri glasovnom asistentu, odgovaranje na poziv / odbijanje poziva i prebacivanje audiozapisa na sljedeći ili prethodni.

Slušalice karakterizira niska latencija i stopostotni IPX5 certifikat vodootpornosti koji nudi zaštitu od slučajnih oštećenja i tekućina (poput kiše) pa su savršene za aktivnosti na otvorenom. Jedno punjenje slušalica omogućit će punih 5 sati slušanja, dok će kućište (kutijica) za punjenje produljiti to vrijeme čak pet puta, što je ukupno nevjerojatnih 25 sati za korištenje. Vrijeme rada kućišta za punjenje u stand-by načinu je čak 375 sati.            

Odlične zvučne performanse i bateriju nadopunjuje estetski dojam: izgled materijala od legure aluminija djeluje profinjeno i elegantno u usporedbi s izgledom drugih, plastičnih slušalica. Njihov ergonomski dizajn omogućuje cjelodnevnu udobnost slušanja s mekanim i udobnim silikonskim nastavcima u 3 veličine za prilagođeno prianjanje.

Nakon uspješnog povezivanja možete ih koristiti u mono ili binauralnom načinu rada. Uparivanje je u potpunosti pojednostavljeno – slušalice će se automatski upariti kada ih izvadite iz kutijice za punjenje. Također, možete koristiti za slušanje jednu slušalicu, dok je druga na punjenju.

Oprema za mobitele
Tip bluetooth slušalice
Jamstvo 12 mjeseci