Slušalice WINTORY Dual 2, bežične

  • 429,00 kn

Dual 2 slušalice koriste hibridni dizajn s dvostrukim Balance Armature pogonskim jedinicama i dinamičkim jedinicama. Balance Armature pogonska jedinica odgovorna je za srednje i niske frekvencije.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Brand: WINTORY

Model: WINTORY DUAL 2

Dual 2 slušalice koriste hibridni dizajn s dvostrukim Balance Armature pogonskim jedinicama i dinamičkim jedinicama. Balance Armature pogonska jedinica odgovorna je za srednje i niske frekvencije dok je Dynamic (dinamička) pogonska jedinica odgovorna za visoke i ultra visoke frekvencije.

Slušalice pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka zajedno s naprednom Bluetooth 5.0 tehnologijom koja omogućuje brže uparivanje i stabilniju povezivost s radnom udaljenosti do čak 10 metara. Noise cancelling odnosno uklanjanje buke može kristalno čistim prijenosom glasa umanjiti pozadinski zvuk i pružiti vrhunsko iskustvo slušanja.

Kontrole na dodir omogućuju prilagodbu glasnoće, pokretanje ili pauziranje glazbe, prebacivanje na idući ili prethodni audiozapis, odgovaranje na poziv ili odbijanje poziva, aktiviranje Siri glasovne kontrole itd. Slobodno prebacujte između dvostrukog i mono načina rada.

Prijenosno kućište za punjenje kapaciteta 2600 mAh ne samo da puni slušalice već se može koristiti i kao baterija za punjenje mobitela: može jednom napuniti iPhone XS ili puniti slušalice čak 25 puta što pruža dodatnih 130 sati reprodukcije glazbe. Slušalice su otporne na vodu i znoj te su prikladne za sportske aktivnosti  - trčanje, teretanu, aktivnosti na otvorenom... (ne za plivanje) kao i putovanja.

Uparivanje je u potpunosti pojednostavljeno – slušalice će se automatski upariti kada ih izvadite iz kutijice za punjenje. Također, možete koristiti za slušanje jednu slušalicu, dok je druga na punjenju.

Oprema za mobitele
Tip bluetooth slušalice
Jamstvo 12 mjeseci