Kako pomoću bežičnog sustava za videonadzor pouzdano i jeftino zaštititi kuću, ured ili poslovni prostor
03 Lis

Kako pomoću bežičnog sustava za videonadzor pouzdano i jeftino zaštititi kuću, ured ili poslovni prostor

Objavio: Wiz store Pročitana vremena: 5058 Komentari: 0

Moderna tehnologija omogućuje nam da se osjećamo sigurnije, bilo da se nalazimo u gradu, na poslu ili  kod kuće. Sofisticirani sustavi za videonadzor danas su cjenovno pristupačni svima, što znači kako ovakav sustav možete instalirati i koristiti u manjem odnosno većem poslovnom prostoru ili kod kuće. Bežični sustavi za videonadzor danas su posebno popularni obzirom da omogućuju jednostavnu, udobnu, pouzdanu i relativno jeftinu zaštitu poslovnog prostora, manjeg ureda, stana ili kuće.

Ključne prednosti bežičnih sustava za videonadzor su njihova praktičnost, jednostavnost instalacije, te laka integraciju s ostalim sustavima unutar pametnog doma (Smart Home). Bežični sustav za videonadzor sastoji se od bežičnih kamera koje koriste WiFi i bežičnog mrežnog snimača odnosno NVR (Network Video Recorder) uređaja koji služi za pohranjivanje snimki na odabrani uređaj za pohranu poput tvrdog diska, USB flash diska ili SD kartice. Važno je napomenuti kako se kod bežičnog sustava za videonadzor video materijal kodira i obrađuje pomoću hardverskog sklopa ugrađenog u samu kameru, te se potom bežično prebacuje do mrežnog snimača koji služi za pohranu i pregledavanja snimki.

Bežične kamere koriste posebne baterija za napajanje, daleko su fleksibilnije za instalaciju, a možete ih direktno povezati i na internet. Bežični sustavi za videonadzor idealni su za jednostavnu i pouzdanu zaštitu kuće, stana, ureda ili nekih drugih manjih objekata. Velika prednost bežičnih sustava za videonadzor svakako i je i jednostavna integraciju s drugim pametnim sustavima i gadgetima unutar modernog doma.

Ovdje ćemo vam predstaviti dva vanjska sustava za bežični videonadzor i bežičnu kameru koji predstavljaju pouzdana i fleksibilna rješenja za zaštitu i nadzor kuća, stanova, ureda, kontrolnih točaka ili drugih manjih objekata gdje posebno značajna kvaliteta slike, ali i nadasve prihvatljiva cijena.

Videokamera Partizan IPH-1SP-IR CloudRobot

Ova bežična WiFi videokamera omogućit će vam jednostavnu, cjenovno pristupačnu i pouzdanu zaštitu stana, kuće ili manjeg ureda. Napravljena je od visokokvalitetne plastike i dolaze u paketu s napajanjem i odgovarajućim setom za montažu. Opremljena je modernim softverom koji omogućuje snimanje videozapisa u HD kvaliteti (720p), posjeduje objektiv s širokim kutom gledanja, kao i mogućnost zakretanja od 355° horizontalno i vertikalno 120°. Ugrađena infracrvena mogućnost snimanja omogućuje noćno snimanje dometa do 10 metara. Kamera snimke pohranjuje na SD kartice kapaciteta do 128 GB.

Više informacija o ovoj bežičnoj kameri možete vidjeti ovdje!

Vanjski bežični komplet za videonadzorPartizan 1MP 4xIP

Kompletan cjenovno pristupačan vanjski bežični sustav za videonadzor koji se odlikuje fleksibilnošću i funkcionalnošću, a temelji se na bežičnoj tehnologiji prijenosa podataka putem WiFi-ja. Namijenjen je nadziranju kuća, ureda, kontrolnih točaka ili drugih manjih objekata kod koje je posebno važna kvaliteta slike, ali i pristupačna cijena.

Sastoji se od četiri IP WiFi kamere rezolucije 1 MP uz podršku za HD snimanje (720p). Kamere posjeduju širokokutne leće, robusno kućište koje omogućuje adekvatnu zaštitu od temperature, prašine, vlage i vode, kao i snažno infracrveno osvjetljenje za noćno snimanje.

Druga komponente ovog vanjskog bežičnog sustava za videonadzor jer 4-kanalni mrežni snimač s podrškom za FullHD snimanje, slanje alarmnih upozorenja i brojnim drugim mogućnostima.

Ovaj se bežični sustav za videonadzor može koristiti na otvorenom ili unutra u prostorijama bez grijanja, a moguće je postaviti 24-satni videonadzor. Dodatna prednost je mobilnost i mogućnost instalacije na bilo koje mjesto, a sve što vam je potrebno za instalaciju, poput pribora, napajanja i LAN kabela, je uključeno u paketu.

Više informacija o ovom vanjskom bežičnom sustavu za videonadzor možete vidjeti ovdje!

Vanjski bežični komplet za videonadzorPartizan 2MP 4xIP s 10“ LCD monitorom

Sofisticirani i napredni vanjski bežični sustav za videonadzor koji dolazi s uključenim 10-inčnim LCD monitorom koji omogućuje praćenje IP kamera u realnom vremenu i pregledavanje snimki. Namijenjen je nadziranju kuća, ureda, kontrolnih točaka i drugih manjih objekata kod koji je važna pouzdanost i kvaliteta slike, uz povoljnu cijenu.

Ključna komponenta ovog bežičnog sustava za videonadzor su 4 visokokvalitetene bežične WiFi kamere rezolucije 2 MP (Full HD 1080p snimanje) s vodootpornim kućištem i setom infracrvenih dioda uz 3-osno montiranje. Kamere posjeduju fiksni fokus f=3.6 mm, a podržano je noćno snimanje s dometom do 30 metara.

Drugu komponentu ovog bežičnog vanjskog sustava za videonadzor čini 4-kanalni mrežni video snimač s podrškom za FullHD snimanje, slanje alarmnih upozorenje i brojne druge funkcionalnosti, kao i podrškom za 1x SATA tvrdi disk maksimalnog kapaciteta od 4 TB.

Zahvaljujući 10-inčnom LCD ekranu koji dolazi uključen s ovim sustavom bežičnog videonadzora moguće je praćenje kamera u realnom vremenu i pregledavanje snimki na licu mjesta.

Ovaj se bežični sustav za videonadzor može koristiti na otvorenom ili unutra u prostorijama bez grijanja, a moguće je postaviti 24-satni videonadzor. Dodatna prednost je mobilnost i mogućnost instalacije na bilo koje mjestu, a sve što vam je potrebno za instalaciju, poput pribora, napajanja i LAN kabela, je uključeno u paketu.

Više informacija o ovom vanjskom bežičnom sustavu za videonadzor možete vidjeti ovdje!

Bežične kamere i bežični sustavi za videonadzor Partizan su cjenovno povoljni i funkcionalni sustavi za nadzor i zaštitu koji se odlikuju jednostavnom instalacijom i lakim korištenjem. Kompletnu ponudu bežičnih sustava za videonadzor na Wiz storeu možete vidjeti ovdje!

Povezani postovi

Napiši komentar