Načini plaćanja

Internet trgovina www.wiz.hr omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta na više načina:

KeksPay - skeniraj QR kod i plaćaj jednim potezom, brzo i sigurno

Uveli smo novi način plaćanja putem KeksPay aplikacije. Plaćanje je vrlo jednostavno, brzo i sigurno. Prilikom plaćanja odaberete KeksPay način plaćanja i pratite uputstva na ekranu. Ukratko, pokrenete aplikaciju na mobitelu, skenirate QR kod, te potvrdite kupovinu pomicanje slidera na mobitelu u desno. Ako vršite kupovinu preko mobitela tada je kupovina još jednostavnija jer ne morate skenirati QR kod već samo pokrenete aplikaciju i potvrdite kupovinu pomicanje slidera u desno. KeksPay aplikaciji možete pridružiti bilo koju karticu.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama - jednokratno i obročno

Visa, MasterCard i Maestro

   Visa

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite WSPay– napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
Ukoliko je za Vašu karticu omogućeno plaćanje na rate, nakon unosa broja kartice, ponudit će Vam se na odabir broj rata s kojim možete izvršiti plaćanje.
Nakon potvrđene narudžbe kupac će biti preusmjeren na WSPay formu na kojoj će se upisati podaci za plaćanje (brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju u sustavu, a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka), te će se provesti kartično plaćanje.


Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

Uplate zaprimamo na žiro račun Erste Banke:
IBAN: HR1324020061100799153